DSCN5456

SCHIET je tekort?

De schrijfster van dit kaartje  hoort slecht nieuws over mij. Ze vindt de mooie woorden om haar gevoel met mij te delen.  De woorden komen bij mij binnen en schieten niet tekort. Op geen enkele manier is er een tekort. Ze hoeft niets aan te vullen. Ik zou wensen dat iedere zieke op haar of zijn tijd een kaartje met zo’n  tekst ontvangt.

Ik hoorde dat we elkaar weer meer kaarten gaan sturen. Een groei van de stroom kaarten met Kerstmis en Nieuwjaar.

Iemand vertelde me, dat zij liever een kaartje schrijft. Dan een tweet of mailbericht verstuurt. Een kaartje is veel persoonlijker. De  geschreven letters horen bij een persoon en dat voel je. Bij een mail bericht “schieten” door iedereen gebruikte letters de glasvezelkabels door.

Ik vermoed dat we daarom ook zo gemakkelijk twitteren. De letters staan er vliegens vlug.  Maar als we gaan demonstreren dan schrijven we de pakkende leuze op het karton. En de schrijver staat achter de tekst.  Ook letterlijk.

Je kunt de kaarten in allerlei vormen en maten kopen. Hier in mijn kamer staat een kaart van ruim 50 bij 60 centimeter.  Dubbelgevouwen!  Als je die met de hand vol wilt schrijven! Dan kom je woorden en tijd tekort.

Met deze en de andere kaarten op mijn website probeer ik wel iets persoonlijks te delen met de bezoekers(v/m).

 

Maak het goed zo goed als je kunt

ben

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter