terdege

terdege

Beste bezoeker.goedendag♠

Even verder met het woordje  Terdege

Honderden kaarten  vonden hun weg naar het revalidatiecentrum en mijn thuis.  Het blijft me  emotioneel raken, dat vrienden, parochianen en familie mij hebben  ” meegenomen ”  naar al die plekken  waar zij kwamen.  Zoals  Brazilië.

Ook dit kaartje is met zorg geschreven.   De  schrijver beseft,  dat mijn leven een enorme ommezwaai heeft gemaakt. Hij realiseert  zich dat ik heel wat heb doorgemaakt en hij voelt zich met mij begaan. Compassie

Ik heb het woordje Terdege nog geen enkele keer op  andere kaarten gelezen. Omdat Terdege  een verouderd woord is? Dat maakt hier toch niks uit. Ieder kiest eigen woorden.  Voor mij is het helemaal oké.  Zo is ieder is met de ander begaan en we verstaan elkaar.

Hier in mijn huis is het momenteel ook een beetje Brazilië. Op  de afgelopen, super hete dagen hadden we ook hier Braziliaanse temperatuur. Een kaartje schrijven kan dus echt in die hitte.   Aan ouderen, zieken en andere kwetsbare mensen in ons  land moest vorige week extra aandacht gegeven worden.  Even extra naar je familie gaan. Of een kaartje sturen.

Heb je je (klein) kinderen nog gezien in die week?

 

maak het goed . zo goed als je kunt

ben

 

Laat een reactie achter