oppakken

je PAKT DE DRAAD weer op

OPKNAPPEN

” Ik probeer de draad van mijn leven weer op te pakken.  Nu zonder mijn man,” zegt een weduwe. Zo geef ze aan, dat ze weer leven wil, ook al is haar man overleden.

Een patiënt na een zware longontsteking  zegt: ”  Ik begin weer een beetje op te knappen en het eten smaakt me ook weer  beter”

We kunnen het ook anders zeggen.

” Na regen komt zonneschijn. ” 

En ” Het gaat de goede kant op “. 

Of  ‘Het is nog nooit zo donker geweest of het is weer licht geworden.” 

Ben jij weer aan de betere hand?

Ik maak net een praatje met een buurman. Zestien maanden geleden is  zijn vrouw gestorven. 43 Jaar is ze geworden. Hij vertelde verder dat hij daarna nog vijf andere mensen in zijn omgeving heeft verloren. Vooral alleen thuis komen en dan geen aanspraak hebben, valt hem zwaar.  Een zware tijd voor hem.

Maak het goed. zo goed als je kunt

 

ben

 

Laat een reactie achter