Met alle natuurlijke krachten

voor de NATUUR

Sommige mensen  kennen aan de natuur een helende kracht toe.  Want zij  levert ons natuurlijke en geneeskrachtige stoffen. In de natuur ervaren  mensen schitterende momenten. De opkomst van de zon, de zeeën, het uitlopen van bloemen en de enorme boom die opkomt en uitgroeit uit het kleine zaadje. Met alle schoonheid daarbij.

We verbinden  onze  geboorte,  ons  leven en onze  dood  met de wonderlijke natuurprocessen. We hebben het over de  natuurlijk aard van iemand.  In het holisme,  de esoterie en  in de kosmologie worden natuurverschijnselen met elkaar verbonden en met elkaar verklaard.  Mens,- en natuurbeelden worden zo aangeboden om tot geestelijke voeding van mensen  te dienen.

Zij geven de mensen kracht om te genezen. Om het uit te houden met hun ziekte. Om in een rustige stemming te komen. Naast de wetenschappelijke geneeswijze kiezen  mensen ook de natuurlijke geneeswijzen.

Misschien zweer je ook bij deze natuurlijke middelen. Je hebt er baat bij en daar gaat het om. Misschien voel je je er ook niet helemaal zeker over, maar ga je uit van het motto: Baat het niet, het schaadt ook niet.

Of het nu om de reguliere/echte of de natuurlijke geneeskunde gaat: één punt lijkt me heel belangrijk.  Dat is het vertrouwen in je behandelaars. Als dat ontbreekt of als daar de klad in komt, dan kan genezing eerder stoppen dan dat die dichterbij komt. Ervaring mee?

Maak het goed

zo goed als je kunt.

ben

De natuur geneest niet alleen, zij maakt ook ziek.                                                                                                                                    

De natuur herinnert de mens aan de machten en krachten, die in hem aanwezig zijn.                                                              

Maar de natuur kan de mens die machten niet geven. 

En zij kan  hem niet leren hoe hij die macht verkrijgen kan.                                                                                                            

Want de mens is het eindresultaat en de

samenvatting van alles wat er in de natuur is.      

Daarom staat hij erboven.

Laat een reactie achter