1 ziekte is als 1 bloem - een ziekenhuis als een boeket

GROEI EN BLOEI

Ik ben opgegroeid tussen  groenten en fruit.  Ik raakte  vertrouwd  met  het land bewerken, met zaaien en planten. Met oogsten. Met de grond en de aarde te  laten rusten.  Groenten en fruit hebben kracht en geven kracht.

Bloemen geven me  een gevoel van dankbaarheid  en vreugde. Ik kan er lang naar kijken.Vol bewondering voor de schoonheid ervan. Ik krijg ook graag bloemen.  Tekens van waardering, van liefde en blijdschap.

 

één zieke bloeit op

zovele zieken niet

 

één zieke kun je bezoeken

zovele zieken niet

 

één zieke kun je behandelen

zovele zieken niet

 

één zieke kun je opnemen

zovele zieken niet

 

één zieke is je dankbaar

zovele zieken niet

 

Maak het goed.

Zo goed als je kunt.

ben

Liefde is een zeldzaam kruid dat zelfs van een gezworen vijand een vrind maakt en dit kruid groeit uit geweldloosheid.

Laat een reactie achter