Mijn Dienst

Ben Roest golven

Mijn motto in negen  woorden.

Treffende woorden en ervaringen.

Je levensweg zoeken.

Treurige tijden.

 

Dus:

treffende woorden en ervaringen

Mijn ervaringen  met een dwarslaesie zijn gewikt, gewogen, doorgewerkt, doorleefd en opnieuw verteld.  Ik ben ze gaan opschrijven en ik hoop  dat mijn ervaringen voor jou zinvol zijn.  Zo kunnen ze betekenis krijgen, als je naar nieuwe mogelijkheden zoekt voor je leven in een zware tijd.

je levensweg zoeken

Bij leven hebben mensen verschillende beelden. Bijvoorbeeld het  beeld van de  weg voor het leven, dat we leiden. Of de reis, die we maken. Op deze levensweg gebeurt er van alles met, in, door en aan ons. We spreken over een lijdensweg.

zware tijden

We gebruiken vele termen om uit te drukken, hoe moeilijk we het leven soms vinden. Noem het een depressie of burn out. Het kan een crisis zijn. Iemand kan een zwaar leven leiden. In de put zitten of in de misère. Je kunt in zwaar weer raken. Altijd maar pijn hebben.  Ieder moet haar of zijn eigen kruis dragen. Of we hebben het over treurige tijden. Sommigen kunnen hun lot niet aanvaarden.

Een crisis is vaak een langdurig proces zonder  heldere antwoorden of oplossingen. Zonder keuzes en zonder veel opties. Daarom deze website om enige verlichting en verdieping.

DUS IK SCHRIJF JE

om je een redelijk beeld  van  zorg te geven

om je te troosten

om je veerkracht te vergroten.