De inhoud

Ben Roest zonlicht en drubbels

 

Vanaf  het begin van mijn dwarslaesie kreeg ik veel kaarten van mensen. Meestal handgeschreven en goed leesbaar. Hierdoor zijn ze vaak ontroerend en intens. Iedere kaart met eigen  inhoud en  inspiratie. U kunt dat zelf gaan onderzoeken.

Ik heb de kaarten gefotografeerd en ik heb er meer dan tweehonderd  in mijn kaartenalbum opgenomen. De kaarten hebben allemaal een kopje,  een titel.  Mijn tekst hangt daar aan. Met een klik op een woord zie je de kaart en wat ik er heb bijgeschreven.

Jouw leven.

Je kunt in mijn kaartenalbum rondbladeren. Rustig rondkijken.  Ik geef je woorden en gedachten, die er toe doen. Ik meen, dat ze jou kunnen helpen. Ik hoop dat je niet uitgelezen raakt.

De kaarten gaan erover  hoe je kunnen leren  leven met een ziekte of andere narigheid.  Op jouw weg op dit moment van jouw leven.

Alle kaarten en teksten gaan over  gezondheidszorg. Zorgen in het klein, voor ieder persoonlijk. Zorgen in het groot, waar jij ook vast een mening over hebt.Bijvoorbeeld : de kosten en de kwaliteit

Mijn leven.

Ik heb in tien jaar  veel ervaringskennis  opgedaan. Over leven in zware  en moeilijke tijden. Mijn teksten gaan  over mijn ervaringen en over de ervaringen van anderen.  Over chronische ziekte, verlieservaring , verwerking en menselijk welzijn.

Mijn kaartenalbum.

Na elf jaar reageer ik op de kaarten van de mensen die  met mij meegeleefd hebben.  Je leest en ziet  dus de originele, vaak handgeschreven  teksten en mijn reactie. Samen vormen ze het kaartenalbum.

 

Kom en Ga Grasduinen.

Van Liever Leve