t raakt

het raakt

goeden dag

Het raakt

Mij,                                                                                                                                                                                                                            dat je zo tobt met je  gezondheid.

Jou,                                                                                                                                                                                                                      dat wij zo hard reageren.

U,                                                                                                                                                                                                                             dat dit een slecht bericht is.

Hem,                                                                                                                                                                                                                     dat hij iets moois over zijn vader vertelt.

Haar,                                                                                                                                                                                                                    dat ze kinderachtig benaderd wordt.

Ons,                                                                                                                                                                                                                          dat we zoveel consumeren,  dat we nog een aarde nodig hebben.

Jullie,                                                                                                                                                                                                                        dat  jullie klasgenote verongelukt is.

Hen,                                                                                                                                                                                                                          dat jou dat zo pijn doet.

 

En jou raakt het, dat …

 

maak het goed. zo goed als je kunt

ben

 

 

 

 

Laat een reactie achter